BackBackMenuCloseSluitenPlusPlusSearchUluleUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB Corporation

Move on - Niek Wegman

Uitbrengen van mijn eerste EP

Over het project

Hey, mijn naam is Niek Wegman, ik probeer 5000 euro op te halen voor het opnemen van mijn EP en voor de distributie. Ik werk erg hard om de beste nummers te kunnen schrijven.

De EP gaat "Move on" heten en staat vol met engelstalige nummers.

Checklijst voor wat ik nog ga doen:

 • 1 extra nummer schrijven
 • studio zoeken
 • alle nummers opnemen
 • cd's persen
 • vinyl's persen
 • website bewerken
 • Radiostations mailen voor potentieel klein optreden

Tracklist:

 • Move on
 • Lost in a memory
 • I don't want to be
 • ???
 • Work in progress

Waarvoor dient het bedrag?

De kosten voor het maken van een EP zijn niet laag. Het opnemen van en paar nummertjes in een studio op professionele manier kost al gauw 2500 euro, ook heb ik geld nodig voor het distributeren, het op streaming services zetten van muziek is niet gratis, CD's persen en Vinyl's persen is ook redelijk duur.

Ik ben op dit moment druk op zoek naar de beste prijs/kwaliteit studio waar mijn EP opgenomen en gemastered kan worden, ook vergelijk ik de bedrijven waar de daadwerkelijke CD's en platen gedrukt kunnen worden.

Maar een schatting van de kosten:
Opnemen: 2450
Masteren: 500
Persen CD's: 1000
Persen Vinyl's: 500
​Distributie/promotie: 500

Spread the word

Om de kans op het slagen van mijn project te verhogen zou ik graag iedereen verzoeken dit project te delen, met je vrienden, familie, kennissen, mensen die je willekeurig tegen komt op straat

Over de projecteigenaar

Mijn naam is niek, ik ben 19 jaar oud en woon in Barendrecht, Zuid-Holland. Ik ben begonnen met het maken van muziek toen ik 5 was en heb les gehad van mijn 6e tot mijn 15e. Ik speel elke dag minimaal 2 uur en ben elke dag bezig met muziek schrijven. 

Website

Facebook

Email