Opgelet, het is mogelijk dat onze website niet goed wordt weergegeven of werkt in uw browser.
We raden u aan om het te updaten indien mogelijk.

Update m'n browser
Ik wil of kan m'n browser niet updaten
BackBackMenuCloseSluitenPlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp

A long walk

Frank van der Beek

Over het project

Hallo ! Heb je mijn video al bekeken? Zo niet, kijk ernaar!

 

Ik ben echt opgewonden om je deze baanbrekende kans te bieden om avontuur te zien zoals nooit tevoren door mij te volgen terwijl ik de uitdagingen, de ups en downs, de risico's en voordelen van wandelen door 4 landen op een diepere, meer betekenisvolle manier ervaar: door wekelijkse te vloggen. Dit betekent dat je het avontuur zult ervaren, net als ik via vlogs die zijn geüpload naar mijn YouTube-kanaal, '' Frank van der Beek '', elke week 2 vlogs vol avontuur. geweldig toch ?!

 

Om mijn nieuwe YouTube-kanaal te starten, wandel ik op 1 Maart vanaf Eemnes, Nederland naar Santiago de Compostela, Spanje. Hiervoor is wat extra geld nodig, daarom heb ik deze Ulule-campagne gemaakt. Kies een beloning en wordt donateur om dit project te helpen zijn doel van € 2600,00 te bereiken. Het ontvangen geld gaat naar voedsel, wandel- / kampeerartikelen en mogelijk videoapparatuur.

 

Niet alleen zal uw bijdrage u de beloning geven die u kiest, maar het zal ook helpen deze ongekende kans te financieren om de allereerste reisvlog te maken die ooit deze weg heeft gevolgd. Deze vlog zal voldoen aan de sociale media en online eisen van de 21ste eeuw. Ik ben erg enthousiast om dit met je te delen! Vergeet niet om het ook met je vrienden te delen (ik sta ook open voor bedrijfssponsoring). 

Bij voorbaat dank!

 


Flex doelen:

Flex doel 1: 3300 euro als we dit lange doel bereiken, voeg ik een extra deel toe aan de reis en wandel ik door naar Porto in Portugal.

Flex doel 2: 4000 euro als we dit einddoel bereiken, is Porto slechts één bestemming op de weg en wandel ik door naar Gibraltar, het meest zuidelijke punt van Spanje.

 

 

Waarvoor dient het bedrag?

 

Eten                                        60%

Om te overleven onderweg heb ik natuurlijk water en eten nodig. Aangezien de reis ongeveer 3 maanden gaat duren zal dit dus mijn grootste uitgaven zijn.

 

Accommodatie                        20%

Onderweg ga ik op 4 manieren overnachting regelen.

 • Gebruik maken van https://www.couchsurfing.com/
 • Waar het kan mijn opgooit tentje neer zetten.
 • Pelgrims hostels die zich bevinden op de Camino.
 • Als het niks anders is gaan couchsurfen op de locatie waar ik op dat moment ben.

 

Een legitieme camera             15%

Om het avontuur goed te verfilmen wil ik gebruik gaan maken van de Osmo pocket camera https://www.dji.com/nl/osmo-pocket

 

Uitrusting                                 5%

 • Tent
 • Wandelschoenen
 • Powerbank(s)

 

 

Over de projecteigenaar

Hallo daar. Hoe gaat het met jullie? Ik ben Frank van der Beek, een 22-jarige chemicus uit Eemnes, Nederland. Maar nog belangrijker, ik hou van reizen en nieuwe plaatsen verkennen en ik hou gewoon van avontuur! Ik ben er behoorlijk goed in!

 

Zoals je gaat zien in mijn vlogs ben ik een nieuwsgierig persoon en ik zal proberen zoveel mogelijk onderweg te verkennen zodat ik deze geweldige ervaring met je kan delen.

 

 

Share Volg ons

FAQ

 • What is the camino de santiago ?

  The camino de Santiago is a road used to be walked by pilgrims in the past to Santiago de Compostela.

  Laatst bijgewerkt: 11 maanden, 3 weken geleden